Honda CR-V tweedehands kopen

Als u een 2002 – 2006 Honda CR-V rijdt, heeft u meer dan waarschijnlijk uw deel van de problemen met het AC-systeem gehad. Het lijkt wel of er altijd een probleem is of dat het nooit helemaal probleemloos is, toch? Na ontelbare dagen in de reparatiewerkplaats en enorme geldbedragen, kan het zijn dat u begint te denken dat u gek aan het worden bent. Maar wees gerust, je bent niet gek en de verborgen dader die voortdurend hoofdpijn veroorzaakt is wat bij veel monteurs bekend staat als de ZWARTE DODEN!

De aircocompressor op de Honda CR-V heeft een vreselijke reputatie op het gebied van catastrofale storingen die kleine stukjes van het inwendige van de compressor en andere scherven door het hele AC-systeem dwingen. De meeste van deze onderdelen zullen ook worden gevuld met een coating van taai slib dat bijna niet meer te reinigen is. Dat slib verstopt dan de smalle doorgangen waar het koudemiddel doorheen gaat. Dit is normaal bij een tweedehands auto kopen

Black Death in een Honda CR-V is heel anders dan andere soorten AC-systeemvervuiling. Wanneer het systeem wordt stilgelegd en begint af te koelen, stolt het zwarte slib en verhardt het over elk oppervlak. Herhaalde aan/uit-cycli van de compressor versterken de binding alleen maar en maken het nog moeilijker te verwijderen. Zeker, u kunt een serviceprofessional vinden met een van de weinige AC-spoelsystemen op de markt, en u ziet misschien een deel van de vervuiling aan de andere kant naar buiten komen. Maar het probleem met Honda Black Death is dat een spoeling niet krachtig genoeg is om de microscopische deeltjes die aan de binnenkant van de condensor, de slangen en de kleine opening in het expansieventiel vastzitten, op te lossen of te verwijderen. In de meeste gevallen zien we bij BuyAutoParts.com dat het systeem eenvoudigweg niet volledig kan worden doorgespoeld, en de enige manier om de verontreiniging permanent te verwijderen is door het hele systeem opnieuw op te bouwen.

Dit is ook de reden waarom we de AC-systemen op Honda CR-V’s zo snel zien falen nadat ze “gerepareerd” zijn. Vaak proberen eigenaren alleen de compressor te vervangen om tijd en geld te besparen op wat normaal gesproken een dure reparatie is. Echter, nu het systeem nog steeds vervuild is met Black Death, raken de nieuwe onderdelen al snel vervuild en vallen ze weer uit, of koelen ze u en uw passagiers niet effectief af.

2002-2006 Honda CRV Complete AC Rebuild Kits

Maar u hoeft niet te beknibbelen op de juiste reparatie van uw AC-systeem vanwege een krap budget. Bij BuyAutoParts.com hebben we kwaliteitsvolle complete AC System Rebuild Kits voor de Honda CRV die een nieuwe compressor, expansieklep, verdamper, condensator, plus hoge en lage zijslangen bevatten voor een prijs die de bank niet zal breken. Als u nog geen Zwarte Dood bent tegengekomen in uw Honda CR-V AC-systeem, moet u de verouderingscomponenten die het meest vatbaar zijn voor defecten vervangen door een van onze Honda CRV AC Compressor en Component Kits of een vervangende Honda CRV AC Compressor ophalen voordat uw fabriekseenheid defect raakt.

Dit probleem doet zich ook voor bij sommige andere Honda-modellen, maar we zien het meest op de CR-V. Als u vermoedt dat u het slachtoffer bent van Honda CRV Black Death, neem dan contact op met een van onze deskundige auto-onderdelenexperts die ervoor zorgen dat u de onderdelen krijgt die u nodig hebt met een gegarandeerde exacte passing voor uw voertuig.