luchthaven autoverhuur

Als u toevallig Portugal bezoekt en een auto wilt reserveren voor 21 tot 175 dagen, dan hebben we een budgetvriendelijke optie voor u. Auto Europe’s Car-2-Europe programma werkt samen met Citroën en DS Automobiles om een uitstekende vloot van nieuwe auto’s aan te bieden met functies die niet beschikbaar zijn voor huurauto’s in Portugal. Wij zorgen niet alleen voor een gloednieuwe Citroën of DS, maar garanderen ook het precieze model dat u met Auto Europe gaat leasen.

Volledige autoverzekeringsdekking, inclusief aansprakelijkheid van derden en bescherming tegen diefstal.
Geen mijnlimieten
Auto’s onder garantie voor de omvang van het bezoek
Deel de rijtijd eenvoudig en gratis met een lid van de familie.
Trottoirdiensten Vierentwintig uur per dag
Bedoeld voor Voertuigbeheerders 18 zonder lading
Auto Europe’s vakantiehulp strekt zich uit tot ver voorbij de traditionele huurauto’s in Lissabon. Onze samenwerking met Citroën en DS biedt een luxe ervaring zonder de hoge kosten die gepaard gaan met de meeste high-end verhuur. Auto Europe’s korte termijn leaseprogramma is beschikbaar voor alle niet-EU-burgers. Lees meer over de voordelen van een kortetermijnlease in Lissabon met Auto Europe.

LISSABON VOERTUIGEN LEASING VLOOT
Zoek een breed scala aan auto-opties op de luchthaven van Lissabon door Citroën en DS Automobiles. Auto Europe mag garanderen dat onze auto’s altijd gloednieuwe voertuigen zijn die een volledige fabrieksgarantie hebben. Wanneer u de kosten van een lease-overeenkomst vergelijkt met een lange termijn huurauto in Lissabon, kan een lease-overeenkomst helpen om individuen dollars te besparen ten opzichte van het huren van een auto op de luchthaven.

AUTO-2-EUROPA MET CITROËN
Citroën Mid-size Car Lease
Citroën heeft onlangs haar nieuwste wagenpark voor het nieuwe jaar vrijgegeven. De meest recente vloot van Citroën heeft compacte en goedkope modellen tot gezinsauto’s en heeft een optie voor reisgezelschappen van elke omvang.

Modellen beschikbaar voor Lease in Lissabon:
Citroën C3, Citroën C3 Aircross, Citroën C4 Cactus Cool, Citroën C5 Aircross, Citroën C4 Space Tourer, Citroën Grand C4 Space Tourer, Citroën Berlingo (foto links), Citroën Space Tourer

Leer meer over uw mogelijkheden met onze Citroën Leasing Fleet Guide.
AUTO-2-EUROPA MET DS AUTO’S
Citroën DS 3 Crossback
DS Automobiles biedt een kleiner gamma aan voertuigen voor Canadese reizigers, maar deze voertuigen komen allemaal uit hun nieuwste gamma. Vind vandaag nog een mooi tarief voor uw tijdelijke transit in Europa!

Modellen beschikbaar voor shortlease in Europa:
DS3 Crossback, DS7 Crossback, DS7 Crossback Hybride

Lees meer over uw tijdelijke transitmogelijkheden met DS Automobiles.
VEELGESTELDE VRAGEN OVER ONS AUTO-2-EUROPA PROGRAMMA OP DE LUCHTHAVEN VAN LISSABON
WELKE STIMULERENDE MAATREGELEN ZIJN ER BIJ MIJN HUURCONTRACT IN LISSABON?
Er zijn veel redenen om een motorvoertuig te leasen in Lissabon, oneindig veel kilometers, dag- en nachtelijke pechverhelping, vrij bewegen over de grenzen van de EU, bovenop het verkooppunt van het wegrijden met een gloednieuw voertuig.

ZIJN ER GRENZEN AAN DE TIJD DIE IK IN DE EU MOET VERBLIJVEN?
Om een motorvoertuig via Auto Europe te kunnen leasen, moet de leaseperiode voor toeristen tussen 21 en 175 dagen liggen.

Contact opnemen met Auto Europe voor uw Lease in LisbonWILL A GPS COME WITH THE MOTOR VEHICLE?
Ja! Alle tijdelijke huurcontracten hebben een GPS-systeem om u te helpen bij het navigeren door het reilen en zeilen in Lissabon en Europa.

MAG IK INTERNATIONALE GRENZEN OVERSCHRIJDEN MET MIJN LEASEAUTO?
Toeristen kunnen in hun Citroën- of DS-lease voor 40 van de 50 EU-landen de grenzen van de EU overschrijden. Praat met uw klantenservicemedewerker als u zich voorbereidt op het rijden naar andere Europese landen.

KOST HET VEEL MEER OM EEN EXTRA BESTUURDER TE HEBBEN?
Als extra voordeel kunnen alle gezinsleden gratis met uw terugkoopcontract rijden zolang ze achttien jaar of ouder zijn en in het bezit zijn van een geldig rijbewijs.

KORTE TERMIJN LEASELEVERING EN RETOUROPDRACHT IN LISSABON
Auto Europe werkt samen met de beste korte termijn leasemaatschappijen in Europa. Ons partnerschap met Citroën en DS Automobiles helpt ons de beste tarieven te garanderen voor kortetermijnleasing in Lissabon en Europa. Zie onze routebeschrijving naar de leaselocatie die het dichtst bij de luchthaven van Lissabon ligt. Let op: u kunt uw voertuig alleen ophalen of afleveren op vertoon van uw vluchtgegevens of met een afspraak die 4 werkdagen van tevoren is bevestigd.